Chandan Singhas yra
Devi Indian restorano savininkas. Šio žmogaus darbai, vertybės ir kilnūs tikslai kalba už jį patį. Jis teikia bendruomenėms pagalbą ir mokymus, skatina tikslingą ir sveiką gastronomijos kultūros plėtrą. Taigi, kai matai jo darbus, pradedi galvoti, ar jis atidarė restoraną tik tam, kad galėtų būti dar arčiau žmonių ir dalintis savo šiluma.
Šis prieskonių mišinys yra tobulas Chandan Singho ir
Devi Indian restorano pareiškimas. Jis
tinka rudens ir žiemos vakarams, kai jau pradedame rengtis megztiniais ir dienos metu. Su šiais prieskoniais galime ruošti indiškus vištienos troškinius ir marinuoti mėsą bei daržoves. Norintiems išlaikyti geresnę sveikatą, papildomai galite pridėti ir ciberžolės.
Šis prieskonių mišinys puikiai tinka marinavimui, nes sustiprina esamą ir papildomų prieskonių skonius. Galite marinuoti mėsą ir daržoves kaip įprasta, tačiau turėdami šį prieskonį galite ir pabandymui pasidaryti atskirą gabaliuką, kuriame turėtumėte pajusti daug stipresnį skonį jau jūsų naudojamo marinavimo recepto.
Dėl savo ingredientų ir lanksčių savybių būti pritaikomam, šis prieskonių mišinys gali būti kiekvienose namuose kaip druska, pipirai ir Devi Indian. Tradiciniai patiekalai įgauna išskirtinį skonį, o sakoma, kad šis prieskonių mišinys laiko tūkstantį sapnų savo aromato gilyje ir skatina vaizduotę.
Sudedamosios dalys: Kmynai, kalendros, ožragių sėklos, kuminai, pipirai, gvazdikėliai, cinamonas, anyžius, imbieras, česnakai.
Laikyti: sausoje ir vėsioje vietoje.
Kilmės šalis: Vokietija
Prekės ženklo šalis: Lietuva